jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > Cantabile II

Teatret Cantabile 2
Ti ukendte soldater,
Die Endlösung, Blind Date,
Snipers, Helvede


I min tid hos Teatret Cantabile 2 arbejdede jeg meget som jeg var uddannet til på School of Stage Arts. Som “Den kreative skuespiller” - Ikke kun udøvende. På den måde  arbejder man som skuespiller selvstændigt, er medskabende og deltager i det konceptmæssige forarbejde. Stillet overfor et tema, et billede eller en historie bearbejder man materiale selvstændigt. Det kan f.eks. være skabelsen af en koreografi, en scenografi, en installation, en sang eller en dramatisk tekst. Man er bevidst om de muligheder, som rum, lys, rekvisitter, kostumer og scenografi udgør, og er i stand til at udnytte mulighederne scenisk. Det var stort at være med i stærkt visuelle, fysisk krævende og meget æstetiske forestillinger.

Især de store udendørs site-specifik forestillinger  var store oplevelser, men med tiden kom jeg som som skuespiller til at savne det indre arbejde og følte mig som en lille brik i et meget stort spil.

kontakt skuespiller Jens Andersen