jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > Sørøverskibet dødens pølse

Sørøverskibet dødens pølse -
Det Lille Teater

Med: Trine Pallesen, Kasper Leisner, Søren Hauch-fausbøll, Jens Andersen
Instruktion: Søren Danielsen
Manus: Benny Andersen
MUSIK: Lasse Lunderskov
scenografi: Christian Q Clausen
Dukkemager: Poul Arne Kring

Rigtig rart at være i et hus med god stemning. I forhold til når jeg har arbejdet med mit eget teater Project D2, og skulle opfinde den dybe tallerken hver gang, var det befriende at komme ind i et hus hvor der var styr på tingene og nogle søde mennesker der gjorde sig umage med det de gjorde.
Nok første gang jeg er blevet præsenteret for mise en scene (at det på forhånd er planlagt hvor skuespillerne går og står) - Det er jeg vant til at man løser på gulvet i samarbejde med instruktøren.
Jeg kunne som skuespiller være fuldstændig tryg og bare gøre det jeg var sat til at gøre.
En glæde og fornøjelse at spille.
Selvom der ikke er plads til så mange publikummer havde man alligevel en følelse af at have spillet for 100.00 børn efter den periode. Rollen var ikke den store udfordring og jeg kunne “slappe af” på den måde at jeg ikke behøvede at krænge min sjæl ud (som jeg ellers holder meget af), men mødet med de andre skuespillere og glæden ved at spille for ungerne var stor.

kontakt skuespiller Jens Andersen