jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger> Fri os fra det onde

Fri os fra det onde
(spillefilm)

Med: Lasse Rimmer, Lene Nystrøm Rasted, Pernille Valentin, Mogens Pedersen, Kurt Ravn, Henrik Prip, Jacob Ottensten, Fanny Bornedal, Lone Lindorff, Bojan Navojec, Kim Kold, Alexandre Willaume, Anders Budde, Daniel Engstrup, Bob Anders, Helle Halsboe, Karin Norrinder, Andreas Bo Pedersen, Torben Vadstrup, Anders Sandberg, Lene Mølgaard  Jane Albrektsen og Jens Andersen
Instruktion: Ole Bornedal

Græsk drama i nordjylland.
En fortælling om det gode og det onde, men også om forbrydelse og straf, kærlighed og had.
Det var noget af en rejse at lave den film. Meget intenst og krævende, men først og fremmest fantastisk!
Jeg synes skuespillerne gav hinanden meget og voksede sammen. Der var i det hele taget en god holdfornemmelse - VI gør det her!

Jeg nød så meget at forberede mig. Studerede Iggy Pop og hans vildskab, desperation og intense nærvær - så spaghetti westerns med Clint Eastwood med sammenknebne øjne og minimalistisk ansigtsmimik.

Forsøgte at undgå at fremstille Lars (min rolle) som den typiske kliché af en slagsbror og psykopat - for istedet at vise et lidenskabeligt menneske der ønsker det gode men indhentes af mørket hele tiden.
Det var så fedt at bruge ret meget tid på forberedelsen og virkelig gå ind i arbejdet, og alligevel være villig til at passe mig ind i rammen under optagelserne. Dét er opgaven! At være total fri i snævre rammer.

Godt at møde Ole Bornedal. Jeg følte mig meget priviligeret ved at arbejde med ham! Jeg følte at han havde stor tillid til mig og derfor kunne jeg give migselv 100% til rollen og til filmen.

kontakt skuespiller Jens Andersen