jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > Pollefiction

Pollefiction
Spillefilm

Med: Per Otto Bersang Rasmussen, Henrik Bechmann, Petrine Agger, Søren Malling, Jytte Kvinesdal, Sigri Mitra Gaini, Erik Hovby og Jens Andersen med flere
Instruktion: Søren Fauli

Jeg er stolt af min tid indeni Polle fra Snave, og især arbejdet med spillefilmen var en fest.
Jeg kendte jo rollen ret indgående efter at have lavet en del reklamefilm med den, og derfor var der en frihed i mit arbejde der gjorde nogle ting nemmere. Men det var en stor opgave - som jeg tog imod med glæde! Der var stor forskel for mig på opgaven som hovedrolleindehaver i en spillefilm og den mere styrede proces jeg havde oplevet med reklamerne.
Her skulle jeg administrere en udvikling hos Polle og ønskede at gøre det så troværdigt som muligt selvom vi befandt os i et “tegneserieunivers”.

Selvom man laver en folkekomedie og der er “skruet godt op på knapperne” kræver det samme koncentration og nærvær på optagelserne som når man laver film i andre genrer. Rollen som Polle var for mig et studie i det barnlige, uskyldige og livsglæden. En klovnefigur med et rent hjerte jeg altid har forsvaret 112% !

kontakt skuespiller Jens Andersen