jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
Sønderborg Sommerrevy med Jens Andersen

forside > film og forestillinger > Sønderborg Sommerrevy

Sønderborg Sommerrevy

instruktion: Jan Hertz og Leif Maibom
Scenograf: Gitte Geertsen
Koreografi: Peter Friis
Kostumier: Henrik Hviid
Kapelmester: Thomas Pakula
Lysdesign: Jesper Hansen
Lyddesign: Søren Knudsen
Medvirkende: Jeanne Boel, Trine Gadeberg, Flemming Jensen, Jens Andersen og Leif Maibom.

”Blå næse og røde ører’ var titlen på årets revy. Jeg troede ikke at jeg som 43 årig skulle opleve at være ”ham den unge mand”, men med Flemming Jensen og Leif Maibom ved min side kunne det ikke være anderledes. Trine og Jeanne var også garvede i revygenren, så jeg blev lidt den nye dreng i klassen. Jeg lærte meget om det håndværksmæssige i revyen, og fik kæmpe respekt for både tekstskrivningen, sansen for timing og kontakten til publikum genren kræver.
Jeg blev lidt udfordret på min eksperimenterende tilgang til tingene. Mange af mine idéer var simpelthen for syrede og ville ikke fungere på den store scene i Sønderborg. Anmeldelserne var rigtig fine med flere flotte 5-stjernede, en masse 4-stjernede, og den sædvanlige 3-stjernede. Publikum rejste sig spontant i finalen i samtlige 44 forestillinger og klappede os ud. Og så boede jeg med min familie i det fedeste sommerhus lige ned til fedeste strand i det for en gang skyld helt fantastiske sommervejr.

kontakt skuespiller Jens Andersen